Jeg hedder Niels Henrik Andersen og bor sammen med Lene i et parcelhus i udkanten af Skive og har ikke langt til områder med marker / skov og vand. Jeg er uddannet instruktør i DRK og træner hunde i Skive - afdelingen. Jeg er ind i mellem dommer på c prøver i de forskellige regioner og prøveleder i vores egen. Jeg har haft retriever de sidste 30 år, og alle har været brugt til jagt og markprøve. Vi fik Mack i 2008 fra Henrik Sandgaard i Vistorp, der med denne kombination af udstillings og jagtlinjer ville lave en "Dual hund". 

mackogNH

Mack er først og fremmest en familie-hund, men bruges også til jagt, markprøve og som avlshund. En labrador retriever skal for mig være en god og velfungerende familiehund. Den skal have et godt temperament, være sund og arbejdsvillig, og så skal den ligne en labrador retriever. Så skal den selvfølgelig også kunne bruges til jagt og markprøver. Mack er det man kalder en " Dual hund " der både har racetypisk eksteriør og kan begå sig på markprøve. Bedste resultat på udstilling er excellent og på markprøve 3. vinder med CK samt certificat ved Retriever mesterskabet 2013. 

 IMG 8294

Jeg vil avle på så godt og sundt et grundlag, som muligt. De tæver, jeg ønsker at parre Mack med, skal være sunde og racetypiske. Status på hofter skal være A eller B og 0 på albuer. Index skal være mindst 100.

Niels Henrik Andersen Kirsebærvej 61  7800 Skive.

mobil: 21759952

email:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it